Istock 1153420864

Miljø og bærekraft

Quote Bottle

Verdivalg for miljø

Godt naboskap, bærekraft og økologiske produkter

Eventyret på Fedje startet med en god idé og rause doser pågangsmot. Verdivalg og bærekraft kom på agendaen med en gang, og vi var aldri i tvil. Vi ville satse økologisk, og utvikle Norges første økologisk sertifiserte destilleri.

Verdivalg og bærekraft handler også om godt naboskap, kultur og sosialt ansvar på de arenaene vi jobber. Høsten 2023 startet vi arbeidet med å bli Miljøfyrtårnsertifisert.

Natur3

Våre produkter

100 % økologisk.
Det firer vi ikke på!

Alle produkter fra Feddie Ocean Distillery er økologisk sertifisert av Debio, og vi er stolte av at vi var først ute med økologisk gin i Norge!  

Våre spor

Høsten 2023 begynte vi arbeidet med Miljøfyrtårnsertifisering, og målet er å være sertifisert innen påsken 2024.

Når vi har startet sertifiseringsprosessen, innebærer det at vi gjennomgår alle deler av vår drift. Først kartlegger vi, deretter skal vi gjøre alt vi kan for å redusere ressursbruk, spare energi, gjenvinne og gjenbruke.

Vi gjennomgår hele livssyklusen, fra korn, via malting, brygging og destillering, helt frem til Vinmonopolbutikken der du kjøper våre produkter. Det handler om alt vi kan påvirke ved å velge gode samarbeidspartnere, partnere som er like opptatt av miljø og bærekraft som vi er.

Vil du se hvordan vi jobber på nært hold?