Menneskene
Vi har fått med oss de flinkeste folka på team Feddie. De med nerdete dyp whiskykunnskap, lidenskap for utforsking av smak og skarp nese for godt håndverk. Og alt dette er spunnet rundt stort mot, høye ambisjoner og mye moro. Her presenterer vi kjernen av Feddie Distillery.
Martin Hallberg
Administrerende direktør
Martin Tønder Smith
Salgsjef og produktutvikler
Bjørg Karin Lekva
Driftssjef
Alejandro Aispuro
Master Blender
Therese Østervold Storebø
Merkevareambassadør og produktutvikler
Jan Groth
Merkevareambassadør og salg
Maria Parry
Leder for besøkssenteret
Sissel Berven
Økonomisjef
Thea Borling
Markedskoordinator
Kristoffer Axe
Produksjonsleder
Jürgen Verhofstad
Produksjonsmedarbeider
Trond Willy Færøy
Produksjonsmedarbeider
Yuliia Laptieva
Produksjonsmedarbeider
Feddie's styre
Annette Malm Justad
Over 25 års erfaring fra prosessindustri og shipping, inkl. Norsk Hydro og Yara.
Hun har betydelig erfaring som styreleder og styremedlem i både børsnoterte, offentlige og private selskaper. Hun er sivilingeniør og har en master i teknologiledelse. Og når hun ikke jobber like Annette best å være ved sjøen eller på fjellet med venner og familie
StyrelederAnne Koppang
Restaurant-gründer med 35 års erfaring fra bransjen.
Sammen med to venninner startet Anne Druen på Aker Brygge i 1986, nå kjent som restaurant Asia. I 2006 etablerte de tre det italienske restaurantnettverket Olivia, og bistroen Frenchie som åpnet dørene i august 2020. Anne er også medeier i den anerkjente gullsmedkjeden David-Andersen. Anne er siviløkonom og utdannet sommelier. Hun har også erfaring og god kunnskap om bransjen for øl, vin og sprit.
Grunnlegger og styremedlemTerese Bisgaard
Terese kommer fra stillingen som Global Commercial Strategy & Transformation Director i Diageo, verdens største multinasjonale øl-, vin-, og brennevinsselskap. I Diageo jobbet hun med store markeder på flere kontinenter. Terese har en master i internasjonal business og dyp kunnskap om brennevinsbransjen
Styremedlem