Tessa Fyr

Menneskene

Vi har fått med oss de flinkeste folka på team Feddie. De med nerdete dyp whiskykunnskap, lidenskap for utforsking av smak og skarp nese for godt håndverk. Og alt dette er spunnet rundt stort mot, høye ambisjoner og mye moro. Her presenterer vi kjernen av Feddie Distillery.

post@feddiedestillery.no
1. Martin Feddie 3

Martin Hallberg

Administrerende direktør

Martin Tønder Smith, sjef for salg og eksport

Martin Tønder Smith

Salgsjef og produktutvikler

3.Andreas C

Andreas Hagen

Destillerisjef

Alejandro Aispuro (1)

Alejandro Aispuro

Master Blender

4.Tessa G

Therese Østervold Storebø

Merkevareambassadør og produktutvikler

Jan2

Jan Groth

Merkevareambassadør og salg

7. Ragnhild C

Ragnhild Hagen

Leder for besøkssenteret

Bilde Feddie

Sissel Berven

Økonomisjef

Theacb (1)

Thea Borling

Markedskoordinator

6.Kristoffer D Copy

Kristoffer Axe

Produksjonsmedarbeider

10. Jurgen D

Jürgen Verhofstad

Produksjonsmedarbeider

5. Trond Willy C

Trond Willy Færøy

Produksjonsmedarbeider

Feddie's styre

Annette Malm Justad

Over 25 års erfaring fra prosessindustri og shipping, inkl. Norsk Hydro og Yara.

Hun har betydelig erfaring som styreleder og styremedlem i både børsnoterte, offentlige og private selskaper. Hun er sivilingeniør og har en master i teknologiledelse. Og når hun ikke jobber like Annette best å være ved sjøen eller på fjellet med venner og familie

Styreleder

Anne Koppang

Restaurant-gründer med 35 års erfaring fra bransjen.

Sammen med to venninner startet Anne Druen på Aker Brygge i  1986, nå kjent som restaurant Asia. I  2006 etablerte de tre det italienske restaurantnettverket Olivia, og bistroen Frenchie som åpnet dørene i august 2020. Anne er også medeier i den anerkjente gullsmedkjeden David-Andersen. Anne er siviløkonom og utdannet sommelier. Hun har også erfaring og god kunnskap om bransjen for øl, vin og sprit.

Grunnlegger og styremedlem

Terese Bisgaard

Terese kommer fra stillingen som Global Commercial Strategy & Transformation Director i Diageo, verdens største multinasjonale øl-, vin-, og brennevinsselskap. I Diageo jobbet hun med store markeder på flere kontinenter. Terese har en master i internasjonal business og dyp kunnskap om brennevinsbransjen

Styremedlem