Fedje

Utvikling for landsbyen i havet

Quote Rolling

Våre planer på Fedje

Et fantastisk hotell på øya og helt vilt mye gøy

Vi elsker morsomme, crazy, djerve ideer. Og vi elsker ideen om å være med og bidra til at Fedje blir verdens fineste sted å reise til og oppleve. Øya, naturen og kulturlandskapet har alt det som mennesker søker til i dag. Kvaliteter det er knapphet på i verden; stillhet og ro! Ren, vill og slående vakker natur i et autentisk kulturlandskap. Været, bølgene, den friske luften og havet!

I våre utviklingsprosjekter vil vi lete etter den finstemte balansen mellom å bevare og utvikle, konservere og nytenke.

  • Craig5
  • Natur1
  • Natur4
  • Tess6

Søsterselskapet AS

Drømmer og planer for verdens fineste øy

Søsterselskapet AS er destilleriets og Nine Sisters nære slektning. Et spektakulært hotell i havgapet, tegnet av Todd Saunders, det er Søsterselskapets moonshot. Rorbuer står på ønskelisten. Søsterselskapet eier Landsbykafeen, Pernille mat & bar og Fab 8, som nå utvikles. Pernille mat & bar er allerede i drift, Landsbykafeen har uteservering og rom til leie. Og Fab 8 har leiligheter til leie. I tillegg har vi æren av å forvalte selveste ØYestenen på Fedje, Hellisøy Fyr.

Alt dette og mye mer skal vi selvsagt gjøre sammen med kommunen og alle de fine folka som bor på Fedje. Det blir en dans, «it takes two to tango». Og bærekraftige løsninger som tar vare på øyas kvaliteter er ryggraden i våre utviklingsprosjekter.

Damene

She who dares, gins!