Tessa Fyr

Naboskap, ansvar og sosialt engasjement

Quote Family

Vårt lokalmiljø

Feddie er en sosial, hyggelig og hensynsfull nabo

Vi vil være den hyggelige naboen som folk har lyst til å bli bedre kjent med. For å utvikle noe fint på Fedje er vi avhengig av godt naboskap. Vi vil skape de gode relasjonene hvor hensyn og åpenhet skaper trivsel og tillit.

Vi vil at Feddie Distillery og alle våre sprø og mindre sprø ideer skaper arbeidsplasser og nye bisniss-muligheter. Og gode møter mellom mennesker på arenaer som vi og våre naboer er stolte av.

Dorys2

Vår virksomhet

Vi har et ansvar – vi er en kulturbærer

Whisky er kultur med røtter i historie og lange tradisjoner. Gin representerer en nyere kultur i Norge. En kultur som de siste åra har vunnet mange yngre hjerter og skapt interesse for lek med smaksnoter og eksperimentering med utallige urter og tilsetninger i tillegg til det obligatoriske einebæret. Akevitt er en lidenskap for mange som har etablert en entusiastisk norsk kultur av både kjennere og nyfikne.

Vi ønsker å bidra og spre kunnskap for å utvikle en god drikkekultur som inkluderer alle. Det innebærer selvsagt også respekt for skadevirkninger av alkohol og de produktene vi lager. Derfor vil vi å satse på kvalitetsprodukter.

Vi tror kvalitet, kunnskap og utvikling av tradisjoner rundt våre produkter vil bidra til å fremme god, sunn drikkekultur.

Vårt sosiale vingespenn

Kvinner støtter kvinner

Feddie Distillery er eid av kvinner. Vi er en aktør med ambisjoner i et øysamfunn hvor vår virksomhet har potensial til å bli en hjørnestensbedrift. Det er naturlig at sosiale prosjekter i vår regi retter seg mot kvinner.

I et større perspektiv diskuterer vi hvordan vi kan hjelpe kvinner som trenger støtte for å mestre og skape. Vi er såpass ferske i vår egen business, at vi trenger tid til å komme ut av skallet med en plan for dette som føles riktig og viktig for oss, med tanke på hvem og hvor vi selv er. Og hvor vi skal.

I vårt eget nettverk av kvinnelige investorer jobber vi med å utvikle kurs og trening med kunnskap. Vi vil inspirere unge kvinner til å ta et jafs inn i det som fortsatt er åtti prosent menns verden. Vi vil så gjerne dytte litt på aksjemarkedet, og inspirere kvinner til å delta og ta eierskap til samfunnets tilbud av verdier, til å investere, knekke koder og forstå sammenhengene. Vi vil inspirere med bevisstgjøring, medvirkning og innsikt.

De kvinnelige eierne
Tess4