Damene

Kvinnelige eiere

Quote Soul

100 % kvinnelige investorer

Hvorfor kvinner? Hvorfor ikke?!

Fordi det er uvanlig. Spritens verden er dominert og drevet av menn. Whisky-industrien utdanner flest menn, og whisky-drikkere er som oftest menn. Så langt!

Fordi 80 % av børsens verdier fortsatt er eid av menn. Vi vil inspirere kvinner til å komme på banen og investere, til å lære og erfare hvor gøy det er. Tiden er inne for å øke andelen kvinnelige investorer.

Fordi Feddie’s grunnlegger er kvinne. Helt fra starten av sin karriere har hun lykkes i business sammen med andre kvinner.

Dermed bestemte vi oss for å skape et kvinnelig forum for business, investeringer, sprit og eierskap til et destilleri i havgapet.

Å investere i vårt selskap

Vi ønsker nye investorer velkommen i emisjoner vi gjennomfører to ganger i året.

Minstebeløp for investering i vårt selskap er kr 55 000. Du er velkommen til å kontakte oss på e-post til post@feddiedistillery.no. for informasjon. 

Craig Hoyre

Feddie’s menn og teamets eierskap

Selv om 100 % av Feddie’s investorer er kvinner, har Team Feddie en herlig miks av både kvinner og menn.

Vi tror det er bra for teamet og bra for business at alle som jobber i team Feddie er medeiere i Feddie Distillery. Det gjelder selvsagt også for gutta på teamet. Share-ing is caring, medeierskap er medvirkning, engasjement, mye moro og inspirasjon. Det er sånn vi liker å drive business. Dette innebærer at 96 % av aksjene i Feddie Distillery eies av kvinner.