Dorys2

Bli andelseier i våre beste fat!

Gå til bestilling

For å lage skikkelig bra whisky trenger vi en skikkelig god brygger og destillatør. I tillegg må vi ha fat av høy kvalitet og med riktig størrelse. Vår whisky blir aller best når den modnes på bourbon barrels på 200 liter, samt gamle vinfat (primært sherry) på 250 og 500 liter.

Følg whiskydrømmen

Vi ønsker å gi privatpersoner muligheten til å følge vår whiskydrøm så tett som mulig. Derfor åpner vi nå for muligheten til å kjøpe andeler av hele whiskytønner. Det er selvfølgelig mulig å kjøpe flere andeler samtidig, også i ulike fat.

Bourbon eller sherry?

Synes du nyanser av vanilje, sitrus og tropisk frukt høres fristende ut? Da er bourbonfatet noe for deg! Dersom en maltwhisky med preg av tørket frukt og nøtter får pulsen til å øke, er det sherryfatet som er det beste valget.

Dorys

Kort oppsummert

1. Valg av type fat

  • x-bourbon (ca. 200 liter)
    Reservasjonsgebyr/andel: kr 2300
  • x-sherry (ca. 250 liter)
    Reservasjonsgebyr/andel kr 2500

2. Valg av antall andeler

  • En andel = 1 kasse/6 flasker á 70 cl

3. Modning og lagring

  • Standard modningsperiode: 5 år
  • Lagring på vårt fatlager på Fedje

4. Tapping

  • Ved tapping reduseres alkoholstyrken til 50 volumprosent
Dorys

Bestilling og smaking

Reservasjonsgebyr per andel: Når du bestiller vil du motta faktura pålydende sum av ønskede andeler. Gebyret er ikke refunderbart.

Dersom du ønsker å smake en fatprøve fra fat du eier andel(er) i, er du velkommen til å smake hvis du besøker destilleriet. Når du avtaler ditt besøk hos oss, husk å gi beskjed om at du ønsker å smake prøve fra et andelsfat. Kostnad ved smaking av fatprøve er kr. 150,-.

Tapping på flasker

Tapping av andelsfat gjøres to ganger i året, vår og høst.

Når flaskene er tappet, kan disse bestilles som spesialbestilling ved ditt lokale vinmonopol. Vi vil kommunisere når dette kan skje i god tid.

Prisen på de ferdig tappede flaskene kan variere. Årsakene er at en stor del av salgsprisen på brennevin i Norge er avgifter som endrer seg fra år til år, og at frakt tilkommer. Fraktkostnad vil variere med hvor i landet flaskene sendes. Estimert salgspris på Vinmonopolet er kr 650 per flaske.

Ønsker du å bli andelseier?

Fyll ut skjemaet nedenfor med ønsket bestilling.

Bestillingsskjema

Dette skal være en gave
Send andelsbevis til gavemottaker